14:00

IFK Fjärås

Referat: Skene IF - IFK Fjärås

Kryss i genrepet
Vi spelade 3-3 mot IFK Fjärås i dagens match och vi lyckades kvittera i slutet till oavgjort. En hyfsad sista match innan premiären och vi fick jobba ordentligt matchen igenom mot ett effektivt Fjärås.
En ganska jobbig 0-2 mot oss efter snabba omställningar som förvaltades utmärkt från motståndarna.
Reducering till 1-2 strax innan halvlek av Sonny efter nick inne i straffområdet.

Halvlek och lite justeringar men en tuff 1-3 efter ett kanon skott från motståndarna nr 13 som satt hårt bakom Fatlum. Härlig lagmoral från killarna som jobbade sig in igen och reducering till 2-3 i den 80:e där Elias nickar in bollen i mål efter fint förarbete David Lundin. Kvitteringsmålet kom efter straff där David Lundins inlägg tog på försvarens hand och Anton GG satte enkelt bollen i mål till 3-3 i den 85:e

Kan inte påstå att detta var vår bästa match för året och genrepet gav oss flera bitar som måste justeras innan premiären på fredag.

0-1 IFK Fjärås, 7:e
0-2 IFK Fjärås, 15:e
1-2 Sonny 40:e
1-3 IFK Fjärås, 58:e
2-3 Elias, 80:e
3-3, Anton, 85:e